Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Εκπαιδευτική επίσκεψη


    Μικρά σαΐνια, την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, τελευταία ημέρα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, θα πάμε εκδρομή.
     Συγκεκριμένα οι μαθητές της τετάρτης, πέμπτης και έκτης θα παρακολουθήσετε τη βιωματική θεατρική παράσταση " Αναζητώντας τη ζωή" στο θέατρο "Άνεσις". Η τιμή της παράστασης και των λεωφορείων είναι 10 ευρώ.
    Το μεσημέρι θα σχολάσουμε κανονικά στις 14:00,αφού αποχαιρετιστούμε και ανταλλάξουμε ευχές για τις γιορτινές μέρες που θα ακολουθήσουν.

    Λίγα λόγια για τη βιωματική θεατρική παράσταση:
   Η Σοφία και ο Νικόλας αναζητούν το νόημα της ζωής για να βοηθήσουν δύο μικρούς φίλους τους. Μπλέκουν όμως σε περιπέτειες και οι θεατές πρέπει να τους βοηθήσουν.
Έτσι όλοι μαζί ανακαλύπτουν στοιχεία που πρέπει να καλλιεργήσουμε για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Να είμαστε έντιμοι, θαρραλέοι, ευγενικοί και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας.  Γνωρίζουν ακόμη, πολλές ιστορικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο και  τις ανθρώπινες πτυχές εκείνες που τους καθόρισαν και τους εντύπωσαν στην Ιστορία.
Μια παράσταση, με εφαρμογές πολυμέσων (multiledia) καθώς και ειδικά επεξεργασμένων προγραμμάτων (software) που επιτρέπουν στα παιδιά να αλληλεπιδράσουν μέσω ασύρματων τηλεχειριστηρίων με τα προβαλλόμενα βίντεο αλλά και με τους ηθοποιούς.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου