Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Πρωτοβουλία ανθρωπιάς από το σύλλογο γονέων του 5ου γυμνασίου Αγίας Παρασκευής


O Σύλλογος Γονέων 5ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής πρωτοστατεί στην πρωτοβουλία στήριξης μαθητών με είδη πρώτης ανάγκης ανακοινώνοντας την εξής επιστολή:
Αγαπητοί γονείς,
Σε συνεργασία με το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων και τους Συλλόγους Γονέων άλλων σχολείων της Αγ. Παρασκευής επιχειρούμε να συνδράμουμε παιδιά που είναι μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης μας και που διαμένουν σε οικοτροφείο, ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
Για να μην βρεθούν σε δύσκολη θέση τα ίδια τα παιδιά στο σχολικό τους περιβάλλον, αποφασίσθηκε να μην δοθούν σε αυτήν την δημόσια επιστολή μας περισσότερες πληροφορίες, για τις οποίες όμως σε κάθε περίπτωση είναι στην διάθεσή σας το Δ.Σ του συλλόγου μας.
Τα είδη τα οποία έχουν ανάγκη είναι:
1.Ρούχα-παπούτσια σε καλή κατάσταση για κορίτσια ηλικίας από 1 έως 20 ετών.
2.Είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτί υγείας, αφρόλουτρα, σερβιέτες κλπ) εκτός σαμπουάν μαλλιών.
3. Είδη καθαριότητας (χλωρίνη, καθαριστικά, κουβάδες, σφουγγαρίστρες κλπ)
4. Τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως μέλι, κορν φλέικς κλπ (όχι όσπρια, μακαρόνια και ρύζι, τα οποία υπάρχουν σε ικανά αποθέματα).
5. Νωπό κρέας, κοτόπουλα κλπ.
Μπορείτε να προσκομίσετε στο σχολείο μας την Τρίτη 26 Μαρτίου 2013, οτιδήποτε από τα ανωτέρω είδη
Αν δεν προλάβετε μπορείτε να τα προσκομίσετε την Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρες από 5μμ έως 7μμ η Ένωση Γονέων θα βρίσκεται στο 1οδημοτικό (Αγ.Ιωάννου) προκειμένου να συλλέξει τα είδη, που θα φέρει ο κάθε σύλλογος.
ΠΗΓΗ: http://www.agiaparaskevi-guide.gr
(από το ιστολόγιο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου